Spring til indhold

Kursus detaljer

Kurser i øjenhøjde med dit niveau.

Vi afholder i løbet af et år, flere forskellige kurser. Vi afdækker en bred vifte af kurser for både de erfarende og for de der er helt og aldeles nybegyndere. 
Vi bestræber os på at kunne lære folk så stor en samling færdigheder som muligt, og igennem vores kurser, give nogle redskaber som er relevante både før, under og efter en fotografering. 

Du kan tilmelde dig et af vores kurser med det samme, lige her.

Vores kurser…

Foto Kursus

Dette kursus har fokus på kameraets grundlæggende funktioner, betjening af dit kamera og udvikling af færdigheder i øjenhøjde med dit niveau. Vi kommer omhyggeligt omkring elementer som blænde, lukketid, ISO og hvordan disse kan påvirke dit billede.

Du vil kort fortalt, få værktøjer og viden så du får meget mere ud af dit kamera.
Kurset er bygget op med en god blanding af teori og praksis. Der vil være undervisning, hvor du får hands-on med den viden du lige har fået lært, både indendørs og udendørs.

Begynderkurset er for alle, uanset hvor længe du har fotograferet, som gerne vil lære mere om kameraets grundlæggende funktioner. Det er for dig der gerne vil lære om betjening, og udvikle dine færdigheder inde for kameraets forunderlige verden.

Fortsætter Kursus

Med dette kursus går vi mere i dybden med kameraets mere professionelle indstillinger, betjening af dit kamera og videreudvikling af dine evner med fokus på at hæve niveauet til nye højder.

På kurset kommer vi omhyggeligt omkring flere forskellige aspekter af det at være professionel fotograf. Vi vil gå i dybden med portrætfotografering, vi vil komme forbi begreber som lyssætning, fuglefotografering, lyn-hastigheds lukketider og hvordan du gør brug af det.

Kurset er kort sagt, til dig der gerne vil arbejde med fotografi på enten et professionelt amatørplan, eller gerne vil udfordres på ny, og derigennem lære dit kamera at kende helt til bunds.
Fortsætterkurset er for alle der har fotograferet over længere tid, eller som har gennemført vores begynderkursus. Det er for dig der søger nye udfordringer, og gerne vil lære mere om dit kamera.

Macro Kursus

Med dette kursus går vi i dybden med de elementer og begreber, som man kommer forbi når man fotograferer ”Macro”. Vi vil lære dig omkring det rigtige objektiv, stack-photo i naturligt lys, flash, ring-lys og meget mere.

Vi vil lære dig at fotografere blomster, svampe og insekter. Generelt motiver med mange detaljer, så vi får de fedeste billeder. Det bliver helt vildt sjovt, og udfordrende.

Vores macro-kursus er bygget op med en god blanding af teori og praksis. Der vil være undervisning, hvor du får hands-on med den viden du lige har fået lært, både indendørs og udendørs.

Adobe Lightroom Classic Kursus

Med dette kursus går vi videre i forløbet som fotograf. Det handler om billedbehandling, og om billede håndtering. Altså hvad vi som fotografer kan gøre med et billede, når vi først kommer hjem til computeren.

Vi vil komme bredt omkring elementer som fx, billede organisering, importering og eksportering af billeder, vi kommer forbi fil behandling og så går vi i dybden med hvordan vi rent faktisk redigerer RAW billeder og hvordan du kan manipulere dig til et bestemt udtryk på dine billeder.

Det er her vi kan give billedet lidt ekstra liv, og skrue på parametre som farver, lys, detaljer og du kan beskære billedet som du vil.

Det kræves at have Adobe Lightroom Classic, et program der kan købes igennem adobe.

Et Adobe Lightroom kursus er for alle, der gerne vil lære at få mere ud af de billeder der bliver taget. Både på et begynder og et professionelt plan.

Adobe Elements Weekend Kursus

Med dette kursus går vi i dybden med alt hvad programmet kan og har at byde på. Det handler om billedmanipulation, og det at give dine billeder et udtryk.

Vi lærer dig med dette kursus, helt fra bunden, hvordan du hurtigt og nemt kan gøre brug af programmet Adobe Elements, og vi kommer forbi begreber som HDR, panorama, produktion af skilte & logoer.

Adobe Elements kan så meget, at vi aldrig ville kunne nå igennem alle funktioner på en weekend. MEN vi gir dig redskaberne og forudsætningerne for at forstå hvordan du bruger programmet og bliver bedre.

Kurset er til dig der gerne vil arbejde kreativt med dine billeder og gerne vil lære at manipulere dem i højere grad end Adobe Lightroom Classic.

Priser på vores kurser

Alle vores kurser koster kun 2750 kroner som standard.
Er du guld kunde, vil kurset kun koste dig 1750 kroner.