Spring til indhold

Fotorejser

Oplev verden fra et nyt perspektiv

Hvorfor ikke kombinere en rejse ud af landet med fornøjelse og læring? Hos os kan du tage et af vores udenlandskurser, hvor du sammen med andre kursister og fotoentusiaster, vil se og opleve dele af verden, igennem dit eget kamera. 

Hvad vil du gerne se?

Du kan tilmelde dig alle vores rejser og kurser direkte igennem her. Hvad venter du på?

Kommende kurser og rejser

Turen går til

Her kan du læse lidt om vores forskellige destinationer og hvad du kan forvente af rejsen, som deltager. 
Vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os, så fortæller vi glædeligt mere og besvarer de spørgsmål der måtte være.

Island nordlys

Island

Et 8 dages foto kursus på Island. Landet så barsk og dog så fantastisk fyldt med tusinder af motiver. Du vil opleve steder de færreste turister kommer til at opleve, og se Island fra en helt unik side. Hvis man er heldig, vil man endda kunne opleve noget så smukt som nordlyset.
Vi lærer dig at fotografere vandfald, landskaber, lave timelapse, nat-foto, lave video og generelt hvordan man fotograferer under forskellige omstændigheder og naturforhold.

Forberedelsen til turen, i form af 2 fællesmøder, vil finde sted et par måneder før afrejse. Her vil de deltagende blive gjort bekendt med turens forløb og vigtige detaljer og informationer vedrørende turen. Her vil det også være muligt selv at have indflydelse på turen, og fortælle hvad man kunne tænke sig at fotografere. 

Oveni det hele, deltager en professionel video fotograf som lærer kursisterne at video filme og redigere. 

indien

Indien

Et 10 dages foto-kursus, hvor turen går til Syd Indien. Et land med masser af forskelligheder og diversiteter til Danmark. Det er også en af grundende til, at det er så genialt et land at fotografere i, og med stor risiko for at få fyldt sit SD-kort. 
Indien er spæk fyldt med kultur forskelle, som helt sikkert indbyder til skønne unikke billeder. Derudover har indien også mange turist attraktioner, som er gamle smukke arkitektoniske bygninger og templer som, stadig den dag i dag, står klar til fotografering. Indien i sig selv er fyldt med farver, hvor end man kaster objektivet, uanset om det er natur, miljø eller kultur man gerne vil opleve.  

Vi vil i Indien lære dig at tage landskabs billeder, natur billeder, levende billeder, du vil lære om billede komposition, tage miljø-billeder og så vil der blive leget med farvebehandling i billeder.

Forberedelsen til turen, i form af 2 fællesmøder, vil finde sted et par måneder før afrejse. Her vil de deltagende blive gjort bekendt med turens forløb og vigtige detaljer og informationer vedrørende turen. Her vil det også være muligt selv at have indflydelse på turen, hvad man kunne tænke sig at fotografere. 

Skotland

Bustur fra d. 15/6 2024 – 25/6 2024

Skotland ligger på den nordlige del af De britiske Øer og har en betagende barsk natur. Der er flotte landskaber med bjerge og vandløb, kæmpemæssige skove, et vildt dyreliv med bl.a. mange vildtflyvende fugle. 
Du vil opleve steder i Skotland, som de fleste kun ser på film eller foto, og flere helt uden andre turister. Udover naturbilleder, vil Skotlandturen også byde på et whiskydestilleri besøg, hvor der kan smages lidt af de gyldne dråber, og samtidigt kan vi tage nogle skønne og unikke billeder. 

Vi vil på turen bl.a. vise dig, at tage enestående landskabsbilleder, hvordan du indstiller den bedste lukkertid ved naturenfotografering, brugen af ND- samt POL-filter, fuglefotografering, miljøbilleder og natfotografering. Du vil lære meget mere, det kan vi garantere dig. Det bliver en lærerig rejse for dig, fordi der kun er 34 deltagere.

Ikke bare et kursus

En planlagt rejse med plads til fleksibilitet, og indflydelse på oplevelsen.

Del din oplevelse med andre foto-entusiaster som deler samme passion som dig.

Skab minder for livet, og forevig dem med de billeder og videoer du tager på turen.

Få professionel vejledning til de bedste billeder i forskellige situationer og naturforhold.

Tilmelding til fotorejse

Tilmelding

Hvis du synes at en fotorejse lyder som lige noget for dig, så tilmeld dig nu. Enten over telefon, E-mail, eller her på siden.
Live while you can

Har du spørgsmål?

Vil du gerne vide mere, er du altid velkommen til at kontakte os. Så fortæller vi glædeligt mere og besvarer de spørgsmål der måtte være om det ene eller det andet.