Spring til indhold
Münchow foto gammel facede

Danmarks Ældste fotoforretning​

Vores butik har været beliggende i gågaden de sidste 100 år, og vi er her stadig.
Vi bestræber os på altid at være førende inden for fotobranchen, og at kunne yde den bedste service for vores mange kunder. Vi har til hverdag mange forskellige opgaver som er med til at udvikle os, og giver os lov til at udfolde os i nye teknikker, apparater og færdigheder.

Hos os er det kunden der er i fokus, og vi har siden butikkens begyndelse gjort en ære i at formidle vores passion og viden på en måde som er i øjenhøjde med vores kunder.

Vores mission

Vores vision er at anvende vores ekspertise inden for professionel fotografi og billedredigering til at skabe fantastiske, professionelle og æstetiske billeder i enhver situation eller begivenhed.

Vi stræber altid efter at forbedre vores faglige færdigheder og være på forkant med de nyeste trends inden for fototeknikker, kompositioner og meget mere. Vi ønsker også at dele vores viden med dem, der gerne vil lære at maksimere deres udstyrs potentiale. Vi vil styrke deres evner inden for fotografi og billedredigering, så de kan imponere deres familie og venner med professionelle og høj kvalitet billeder og videoer.

For at opfylde dette mål har vi besluttet at tilbyde kurser inden for forskellige områder inden for faget. Derudover inviterer vi eksterne instruktører til at undervise i områder, hvor vores egne kompetencer måske ikke er så stærke. På den måde kan vi tilbyde vores kursister en dybdegående og omfattende oplevelse.

Vi håber, at vores kurser vil gavne deltagerne og at de vil anbefale os videre, så vi kan afholde mange flere kurser og udvide vores kursusudvalg betydeligt. Vores ambition er at gøre vores kursusafdeling endnu større og mere imponerende end den er i øjeblikket.

Fotokursus

God service

Vi bestræber os på altid at levere den bedste service til vores kunder og kursister.

Glade kunder

Altid tilfredse og glade kunder

Altid opdateret

Kom ind til os og få den nyeste foto viden om grej og trends.

Leif Thøisen

Leif Thøisen​

Leif er indehaver af butikken, og med sine over 40 års erfaring i branchen, er han ekspert i kamera, og deler gerne ud af sin viden. Det er Leif der hovedsageligt står for afholdelse af kurser og rejser.

Edel Nissen​

Edel er butikkens fotograf, sekretær, sælger og bedstemor. Hun tager sig af aftaler og fotograferinger ind imellem at hun også sørger for kundepleje. Edel fotograferer primært mennesker og portrætter.

Kenneth Juhl

Kenneth Juhl

Butikkens alt mulig mand er Kenneth ham selv. Kenneth er laboratorieassistent og specialist i fremkaldelse af billeder. Han sørger for kundepleje, og at kaffekopperne aldrig er tomme.

Find os

Vores butik er beliggende på gågaden i Aabenraa, på adressen Storegade 38.
Kig ind og få en rigtig god snak om fotografering og kameraer.