Spring til indhold
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Indien 2025

26. februar 2025 - 9. marts 2025

Kr.18500

Et 10 dages foto-kursus, hvor turen går til Syd Indien. Et land med masser af forskelligheder og diversiteter til Danmark. Det er også en af grundende til, at det er så genialt et land at fotografere i, og med stor risiko for at få fyldt sit SD-kort.
Indien er spæk fyldt med kultur forskelle, som helt sikkert indbyder til skønne unikke billeder. Derudover har indien også mange turist attraktioner, som er gamle smukke arkitektoniske bygninger og templer som, stadig den dag i dag, står klar til fotografering. Indien i sig selv er fyldt med farver, hvor end man kaster objektivet, uanset om det er natur, miljø eller kultur man gerne vil opleve.

Vi vil i Indien lære dig at tage landskabs billeder, natur billeder, levende billeder, du vil lære om billede komposition, tage miljø-billeder og så vil der blive leget med farvebehandling i billeder.

Forberedelsen til turen, i form af 2 fællesmøder, vil finde sted et par måneder før afrejse. Her vil de deltagende blive gjort bekendt med turens forløb og vigtige detaljer og informationer vedrørende turen. Her vil det også være muligt selv at have indflydelse på turen, hvad man kunne tænke sig at fotografere.

Detaljer

Start:
26. februar 2025
Slut:
9. marts 2025
Pris:
Kr.18500
Begivenhed Kategorier:
, ,

Arrangør

Leif Thøisen

Sted

Münchow Foto – Butikken
Storegade 38
Aabenraa, 6200 Danmark
+ Google Maps

Registrer

Loading gif