Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Skotland 2023

20. april - 28. april

Et 8 dages kursus i i Skotland. Landet på det nordlige Storbritanien, som har så flot og alligevel så barsk en natur. Der er flotte landskaber med bjerge og vandløb, kæmpemæssige skove, et vildt dyreliv med bl.a. mange vildtflyvende fugle.
Du vil opleve steder på Skotland, som mange kun ser på film eller billeder, og mange steder helt uden turister. Udover naturbilleder, vil Skotland turen også byde på et whisky destilleri besøg,  hvor der kan smages lidt af de gyldne dråber, og samtidigt kan man tage nogle skønne og unikke billeder.

Vi vil på turen, lære dig bl.a at tage flotte landskabsbilleder, hvordan du bruger lukkertid i naturen, brugen af ND-& POL-filter, fuglefotografering, miljøbilleder og nat billeder. Du vil lære meget mere, det kan vi garantere dig. Det bliver skide fedt.

Forberedelsen til turen, i form af 2 fællesmøder, vil finde sted et par måneder før afrejse. Her vil de deltagende blive gjort bekendt med turens forløb og vigtige detaljer og informationer vedrørende turen. Her vil det også være muligt selv at have indflydelse på turen, hvad man kunne tænke sig at fotografere.

Detaljer

Start:
20. april
Slut:
28. april
Begivenhed Kategorier:
,

Registrer

Loading gif