Om butikken

nikon.png

"Hos landets ældste fotohandler Münchow Foto / Click Aabenraa har indehaveren Leif Thøisen og hans mandskab en mission. De vil gøre sønderjyderne til danmarksmestre i fotografi og billedbehandling" - Lokalavisen Aabenraa.

Vi bestræber os altid på at være førende inden for fotobranchen og at kunne yde den aller bedste service for vores mange forskellige kunder. Dette betyder at vi til hverdag kan få lov til at udfolde os i de mange nye teknikker, apparater og færdigheder der hele tiden bliver udviklet i denne hurtige udviklende branche.

Hos os skal kunden føle sig godt tilpas og kunne vide sig sikker på at uanset sværhedsgrad af spørgsmål eller behov, vil vi gøre vores bedste for at kunne opfylde disse krav.

I vores store sortiment af kameraer, computere, fotografier, portrætter, rammer og alverdens tilbehør til ovenstående, kræver det at vores mandskab er knivskarpe til deres håndværk og ikke mindst rummer en stor mængde viden. Vi er mere en villig til at formidle vores viden til folk, som gerne vil lære at bruge deres udstyr til sit fulde. 

Vi vil også styrke deres færdigheder inden for foto/redigerings området, for at kunne forbløffe familie og venner med professionelle højkvalitets billeder og/eller videoer.


pse6_boxshot.png

Dette er også grunden til, at vi har besluttet at lave kurser inden for den store disciplin af fotografi og video. 

Der udover henter vi undervisere udefra, for at afholde kurser inden for de områder, hvor vi ikke er så stærke, for at kunne tilbyde kursisterne så uddybende og fyldestgørendes en oplevelse, som muligt.

Vi håber, at folk vil gavne af vores kurser, og anbefale dem videre, så vi kan afholde mange flere kurser, og gøre vores kursusdel større, end den er nu.